Samit “Great Minds Meeting” u Mostaru

Youth Power, u suradnji sa MasterPeace Fondacijom iz Nizozemske, organizira jednodnevni samit „Great Minds Meeting“ 28.lipnja 2019.godine u Centru za kulturu Mostar.

Pozivamo vas da se priključite i da sudjelujete na jednodnevnom samitu, koji je organiziran na jedinstven način, po uzoru i metodologiji MasterPeace organizacije. Sama forma događaja je nešto sasvim novo i drugačije. Glavni cilj ovog sastanka je putem raznih radionica, predavanja i predstava izgraditi održivu zajednicu. Pored inspirativnih govornika i sudionika iz različitih zemalja Europe, kao i Maroka i Egipta, ovaj sastanak vam nudi priliku da upoznate nove ljude iz međunarodnih i lokalnih organizacija i tvrtki, da se povežete i izgradite nove mreže.

Ovaj samit se organizira u sklopu projekta ACT – Artist Create Together koji ima za cilj putem kulture razviti perspektivu, izgraditi snažne internacionalne veze i potaknuti kulturološku, socijalnu i ekonomsku promjenu. Mladi ljudi, kao ciljna grupa projekta, imaju taj potencijal da promijene ustaljene prakse i negativne percepcije u društvu. Youth Power, zajedno sa još 5 partnerskih organizacija, implementira ovaj projekt u 5 zemalja Europe. Samit “Great Minds Meeting” tradicionalno se održava u Nizozemskoj posljednih nekoliko godina a ove godine po prvi put će biti organiziran u Mostaru.

Pridružite se i postanite dio ovog velikog sastanka i budite inspirirani izvrsnim poslovnim pričama gdje će te imati priliku naučiti kako biti uspješan poduzetnik.

Link za prijavu: https://forms.gle/1k2XGTNcfHBvit9n9

Za sve ostale informacije vezane za samit možete provjeriti na sljedećem linku

https://www.facebook.com/events/632570713883166/?active_tab=discussion