Najava online konferencije na temu “Mentalno zdravlje u doba pandemije”

Nevladina organizacija Youth Power organizira online konferenciju 25.9.2020. godine na temu „Mentalno zdravlje u doba pandemije“. 

Koliko nam je važno mentalno zdravlje? Da li možemo prepoznati znakove depresije i anksioznosti? Kako se brinuti o našem mentalnom zdravlju u doba pandemije? Pitanja, savjete i sve što Vas zanima na ovu temu možete saznati tokom konferencije. Također, svi učesnici će dobiti priliku da postave pitanje, iznesu svoje mišljenje i razgovaraju sa govornicima: Pavle Jevđić, Antonija Lelas, Sabina Hebib i Salko Sakoč.

Konferencija se organizira u sklopu projekta ACT – Artist Create Together koji ima za cilj putem kulture razviti perspektivu, izgraditi snažne intra- i internacionalne veze i potaknuti kulturološku, socijalnu i ekonomsku promjenu. Mladi ljudi, kao ciljna grupa projekta, imaju taj potencijal da promijene ustaljene prakse i negativne percepcije u društvu.

Pridružite se online konferenciji 25.09.2020. s početkom u 14:00 sati na sljedećem linku: https://forms.gle/Yk8VcXpiF8AgWHTP6

Registracionu formu je obavezno ispuniti, a link za ZOOM platformu se nalazi unutar same forme.