Klupa za poljubac ili zagrljaj?

Youth Power, zajedno s članovima Budi Muško Kluba Mostar, jučer je proslavio Valentinovo s građanima Mostara. Glavni cilj ove aktivnosti bio je stvoriti osjećaj povezanosti među ljudima u gradu i proslaviti najljepšu emociju, a to je ljubav.

Aktivnost je započela kasno navečer na “Lenjinovom šetalištu” gdje su volonteri postavili dvije različite klupe s dvije različite namjene. Jedna klupa je bila rezervirana za poljubac, a druga za zagrljaj. Građani Mostara imali su priliku stvoriti najljepše uspomene s ljudima koje vole koristeći jednu od ovih klupa. Naši volonteri su se pobrinuli da svi koji su sudjelovali u našoj aktivnosti odu sa smiješkom i s još jednom uspomenom.

Glavna poruka ove kampanje bila je proslaviti ljubav, najljepšu emociju, ne samo na Valentinovo, već svaki dan u svom životu. Svaki dan treba biti ispunjen ljubavlju prema drugima.

Youth Power redovito slavi Valentinovo raznim uličnim i online kampanjama. Ovaj dan nosi posebnu poruku i značenje, a mi uvijek pokušavamo podsjetiti ljude da se trebamo voljeti bez obzira na naše razlike.

Aktivnost je realizovana u okviru projekta Inicijativa mladića III (YMI – Young Men Initiative): “Promovisanje zdravijih životnih stilova i smanjenje interpersonalnog nasilja među mladima u Bosni i Hercegovini osporavanjem rodnih stereotipa III”, koji podržavaju Vlada Švicarske, OAK Fondacija, Austrijska razvojna agencija i CARE International Bosna i Hercegovina.”