Započni svoju avanturu u MTC- kratkoročni volonterski angažman

OPIS PROJEKTA:
U kolovozu i rujnu 2018, skupina od četiri EVS volontera bit će dio slovenske biciklističke staze koja prolazi kroz Zasavje. Oni će postaviti oznake i putokaze na stazi od 100 kilometara kroz lijepu Zasavsku regiju. Okolna brda će biti naš svakodnevni ured i naši mentori bit će iskusni vodiči za planinske bicikle i mladi radnici Centra mladih Trbovlje. Tijekom projekta pripremat ćemo različite multimedijske prezentacije o slovenskoj biciklističkoj stazi i na taj način naučiti osnove fotografije, izrada filmova i osnove digitalnog marketinga. Krajem rujna završit ćemo projekt s konačnim događajem, gdje ćemo predstaviti rezultate našeg rada javnosti.

SMJEŠTAJ, HRANA I PRIJEVOZ :
Informacije o mjesečnom doplatku:
Doplatak: 85 EURA (Odlučeno od strane Erasmus +)
Doplatak od hrane: 110 EURA
Naknada troškova prehrane: do 70 EURA (plaća se po primitku)
Besplatna putna karta za javni prijevoz u Trbovlju (opcija)
Apartmani u MCT hostelu – krevet, kut s radnim stolom, zajednička kuhinja i kupaonica s WC-om. Kuhinja i kupaonica dijele se sa susjednim volonterom.
Apartman u gradu: Svi volonteri žive u apartmanima i zajedničkim sobama (2 osobe po sobi). Svaki apartman također ima zajednički dnevni boravak, kuhinju i kupaonicu.

TRENING TIJEKOM PROJEKTA:

Po dolasku svi volonteri će imati dobrodošlicu, uvod u koordinacijsku organizaciju i hosting organizacije.

PROFIL VOLONTERA:

Tražimo 4 mlada dobrovoljaca u dobi od 18 do 29 godina iz Europe koji su oduševljeni i motivirani da sudjeluju na našem projektu. Jedini uvjet je osnovno znanje engleskog jezika i spremnost za timski rad, ručni rad i rad u prirodi.

PRIJAVA:

DEADLINE: 12.3.2018.
Aplicirati na info@yoth-power.org i priložiti vaš CV i motivacijska pisma.

DATUM PROJEKTA:

Od 15.8.2018. do 3.10.2018.